O osmijesima i sretnim ljubiteljima nautičkih narukvica Break Time

About smiles and happy Break Time nautical bracelets's fans

Ponekad nas pitaju prema kojoj dobnoj skupini ciljamo naše ručno izrađene nautičke narukvice. I - u svijetu koji segmentira ljude na dob, spol i mnoge druge varijable - našli smo se Nautičke narukvice Break Time) vole ih i unuci i djedovi i bake bez diskriminacije. Možda zato što svi volimo more, bez obzira na dob ili spol ili jezik kojim govorimo, a naši mali ručno rađeni nakit prekrasan su podsjetnik na slobodu i sreću koju nam donosi nevjerojatno more na hrvatskom jeziku.s.

Svaki susret je poseban, ali svima im je zajedničko jedno: naši kupci napuštaju trgovinu s osmijehom. Evo nekoliko naših posjetitelja iz Splita posljednjih dana(Trogirska 8) i Dubrovnika(Antuninska 5).

Ova dražesna njemačka obitelj vratit će se u Berlin s nekoliko naših ručno izrađenih narukvicaIstra iPodjela kolekcije, kao što ste vjerojatno već primijetili i ogrlicu iz našer Vis kolekcija:)

German family enjoying their new Croatian souvenirs from Split: Break Time nautical bracelets

Ova dražesna dama bila mi je jedna od najdražih mušterija. Samo pogledajte fotografiju i sigurno ćete shvatiti zašto:

Lovely lady wearing a Trogir by Break Time nautical bracelet

Ova se zabavna skupina Talijana definitivno nije vratila u Napoli praznih ruku:)

Best souvenirs from Split Dubrovnik Croatia

Što kažete na ovu prekrasnu obitelj Njihovi osmijesi govore sve!!

Family friendly handmade nautical best souvenirs gift from Split Croatia

A osmijesi se događaju u obje naše trgovine, donja fotografija s ovim prekrasnim mladim njemačkim damama je iz novootvorene trgovine Break Time u Starom gradu u Dubrovniku:

Best souvenir shop in Dubrovnik Croatia - What to buy in Dubrovnik - Shopping in Dubrovnik

Želim znati tajno oružje koje koristimo za izmamljivanje osmijeha na lica jer se ne radi samo o zabavnim, jedinstvenim narukvicama lijepog izgleda koje moj partner Ionut izrađuje s puno TLC-a. Jednako se radi i o nevjerojatnim timovima koje imamo u našim trgovinama: Biljana & amp; Katarina u Dubrovniku, Petra & amp; Dino u Splitu. Oni se trude pronaći savršenu narukvicu za svakog našeg kupca i na kraju su odgovorni za osmijehe::)

Evo Dino-a koji jednom od naših mladih kupaca pokazuje kako prilagoditi njegovu novu narukvicu Break Time sidra koja nevjerojatno izgleda na njegovom zapešću: