Break Time® Hrvatska lansira novu kolekciju sidrenih narukvica/gležnja

Break Time® Croatia is launching a new collection of anchor bracelets/anklets

Novi SPLIT MINI by Break Time sada je službeno predstavljen, obilježavajući godišnjicu naše vodeće trgovine u prekrasnom obalnom gradu Splitu..

Break Time nautical rope anchor bracelet anklet SPLIT collection sidro ukras za nogu narukvica nakit rucni rad Croatia

Ova nova varijanta naše najpopularnije kolekcije narukvica je zamotana narukvica s izvrsnim malim sidrom dostupna u tri boje od nehrđajućeg čelika: srebru, ružičastom zlatu i žutom zlatu i ima dobru priliku da postane prodavač broj 1 u 2017. godini, jer može nositi se i kao gležanj, sve popularniji modni trend.d.

Samo na dan lansiranja 3. prosinca 2016. godine, novi SPLIT MINI bit će dostupan u trgovini Split Trogirska 8, kao i u internetskoj trgovini www.nautical-bracelets.com, uz posebnih 50 popusta!scount!

Break Time Croatia - Split mini nautical anchor bracelets / anklets

Break time brand nautičkog nakita lansira novu varijantu kolekcije svojih najpopularnijih narukvica sa sidrima, kako bi obilježili godišnjicu prvog dućana u predivnom priobalnom gradu Splitu..

Na dan lansiranja kolekcije 3. prosinca 2016. nova SPLIT MINI sidro narukvica / ukras za nogu bit će dostupna u dućanu u Splitu Trogirska 8, kao i na našem online shopu www.nauticalbracelets.com uz 50 popusta!usta!

SPLIT MINI - narukvica na omotavanje sa malim sidrom dostupne boje sidra: srebrna, žuto zlato i rozo zlato - ima dobru priliku da postane prodavač "broj 1" tokom SS2017., S obzirom da se može nositi i kao sve popularniji modni trend - ukras za nogu.u.