Blagdanska ponuda: 10% popusta i besplatno graviranje!

Holidays Deal: 10% off and free engraving!

'Vrijeme je za kupnju darova, pa imamo odličnu kombinaciju za vas! Do kraja godine uživajte u 10% popusta na sve kolekcije (osim na nove OCEAN narukvice s privjescima), a - budući da je Božić obilježen unikatnim, promišljenim i personaliziranim darovima - nudimo vam i besplatno graviranje na sve narukvice (jedna gravura po narukvici)!

Sve Break Time nautičke narukvice i privjesci za ključeve spremni su za dar , upakirani u naše brendirane pamučne vrećice (bez dodatnih troškova za vas!), tako da ih sve što trebate učiniti je samo staviti ispod božićnog drvca!

Božićno pakiranje 2022

Što se tiče novih OCEAN narukvica s privjescima od titana , imamo novo posebno pakiranje (prekrasne plave torbice od mikrovlakana marke Break Time) za koje se nadamo da će vam se svidjeti kao i nama!

I još samo da je kolekcija OCEAN sada u ograničenom izdanju, pa požurite ako imate na umu ljubitelja mora/jedrenja kojem želite pokloniti ovu originalnu narukvicu s okovom, s jednim ili više privjesaka (jedrilica, dupin, morska kornjača ili kormilo... s više čari koje dolaze 2023!).

Pakiranje narukvica s privjescima od titana za božićni dar 2022