Nabavite prosinačku ponudu odmah:Besplatna poklon vrećica + besplatna personalizirana gravura + besplatna poštarina

Get the December deal now: Free gift bag + free personalized engraving + free shipping

Prosinac dolazi s vrlo posebnom kombiniranom pogodbom u našoj internetskoj trgovini:

BESPLATNA POKLON TORBA - Budući da znamo da je ovo vrijeme u kojem svi tražimo lijepe, jedinstvene poklone za posebne ljude u našem životu, uz svaku kupljenu nautičku narukvicu, privjesak za ključeve ili ogrlicu uključujemo BESPLATNU tamnoplavu jutenu torbu.. 

BESPLATNA PRILAGOĐENA GRAVIRANJA - Ako svoje božićne poklone želite učiniti još posebnijima, odaberite jednu od naših nautičkih narukvica iz Adriatica, Trogir i Istra kolekcije i prilagodite je dodavanjem posebne ugravirane poruke do 10 znakova na vrh metalne trake. Ova opcija obično košta 7, no u prosincu je nudimo kao BESPLATNU opciju.n. 

Custom personalized engraving, unique bracelet gift.

Doznajte više oPRILAGOĐENO GRAVIRANJE i pobrinite se da odaberete pravu veličinu nautičke narukvice jer kad je jednom ugraviramo, ne može se vratiti slijedeći našuur VODIČ ZA VELIČINU upute!

BESPLATNA DOSTAVA - Imamo besplatnu dostavu za sve narudžbe unutar Hrvatske, a također i besplatnu dostavu za sve narudžbe više €50 iz ostatka svijeta! Što znači da ćete, ako naručite iz Europe, uštedjeti €5, ako naručujete iz SAD-a, štedite €10, a ako naručujete bilo gdje drugdje na svijetu, jer isporučujemo širom svijeta, štediteg  €15.
Ne postaje ništa bolje od toga, pa vam predlažemkrenite s kupovinom odmah kako biste bili sigurni da ćete na vrijeme primiti narudžbu jer su božićne poštanske usluge ove godine obično vrlo zauzete, zato nemojte čekati dok ne bude prekasno!!)

KLIKNITE OVDJE DA BI VIDJELI SVE NAŠE ZBIRKE!

Također, u slučaju da se slučajno nađete u Splitu, bilo kad tijekom 05.-30.12.2017., Pobrinite se za tonavratite u našu vodeću monobrand trgovinu u Trogirskoj ulici 8 i iskoristite ekskluzivnu ponudu Advent 2017 u trgovini.