Pozdrav, rasprodaja nautičkih narukvica !!!

Hello, Nautical Bracelets Clearance Sale!!!

Jako su nam drage kolekcije s kojima smo u osnovi započeli našu avanturu Break Time: sidrene narukvice iz Splita s malim privjescima Break Timea i dubrovačke narukvice s ukrasnim legurama od kompasa.

Break Time Croatia - Nautical Bracelets - Anchor Bracelets - Clearance Sale

Međutim, budući da je sve više naših kupaca tražilo vodootporne narukvice, poslušali smo svoje kupce i nadogradili smo svojeSPLIT narukvice - sve kolekcije izrađene su od sidra od nehrđajućeg čelika, a napravili smo i još dvije veličine sidara, srednje i mini, tako da se mogu nositi tijekom kupanja u Jadranskom moru ili rada na brodu, kao što to rade mnogi naši obožavatelji . Kolekcija DUBROVNIK također će uskoro biti ponovno predstavljena, s okovima od nehrđajućeg čelika i prilično ukrasnim kompasom, pa pripazite na našu web stranicu!site!)

Od pokretanja novih kolekcija dobili smo puno zahtjeva za naše izvorne splitske i dubrovačke kolekcije, pa smo odlučili napraviti posebanAKCIJSKA PRODAJA odjeljak za zadnje dostupne komade i veličine.

Iskoristite snižene cijene i znajte da su proizvodi za carinjenje nepovratni i nepovratni - zato budite oprezni pri odabiru veličine na dubrovačkim narukvicama, molimo vas da slijedite naše Vodič za veličinu upute !..