Nova trgovina Break Time, upravo otvorena u Dubrovniku!

New Break Time shop, just opened in Dubrovnik!

Druga Break Time monobrand trgovina službeno je otvorila svoja vrata u petak, 10. veljače 2017., u Antuninskoj 5, susjedni Stradun, Dubrovnik.ik.

Break Time nautical anchor handmade souvenirs store in Dubrovnik Croatia

Nakon uspjeha vodeće prodavaonice Break Time u Splitu, otvorene u prosincu 2015. u Trogirskoj 8, susjednoj Marmontovoj, dva rumunjska iseljenika koji stoje iza te marke, Mirela Rus i Ionut Copoiu, odlučila su se proširiti duž obale.oast.

Tako smo ponosni i sretni što smo otvorili drugu trgovinu Break Time na najpopularnijem mjestu u Hrvatskoj. Na nekoliko mjeseci preselio sam se iz Splita u Dubrovnik, kako bih organizirao logistiku nove trgovine, i svakoga dana sve više se zaljubljujem u ovo mjestoy“, kaže Mirela, voditeljica marketinga i prodaje.

Break Time Croatia team - in Antuninska 5, Dubrovnik souvenirs gift shop

Foto: Paul Bradbury Total Croatia Newss)

Nova dubrovačka monobrand trgovina prikazuje sav nakit Break Time & amp; kolekcije dodataka, uključujući novo lansirane ADRIATICA narukvice za muškarce, prethodno dostupne isključivo u robne marke internetska trgovinap.

Sve narukvice, ogrlice i privjeske za Break Break osobno je ručno izradio Ionut, koristeći originalno uže za jahte te nautički okov i sidra nadahnute nautikom..

Za mene je Dubrovnik oduvijek bio čarobno mjesto i predstavljati ovdje svoje ručno izrađene proizvode čast mi je i san“, kaže dizajnerica brendova..