Šest razloga zašto biste trebali kupiti nautičku narukvicu

Six reasons why you should buy a nautical bracelet

Mnogo je razloga zašto bi se netko mogao odlučiti kupiti nautičku narukvicu. Sve u svemu, nautička narukvica može poslužiti kao moderan i funkcionalan dodatak koji simbolizira nečiju povezanost s morem i primorskim načinom života.
Break_Time_nautical_anchor_narukvice_za_muške
Moda : Nautičke narukvice dizajnirane su s nautičkim šarmom ili detaljima užeta, što ih čini popularnim modnim dodatkom za one koji idu na plažu ili one koji uživaju u modi inspiriranoj primorjem.
Simbolika : Za mnoge ljude nautičke narukvice simboliziraju njihovu ljubav prema oceanu, jedrenju ili plovidbi. Može predstavljati i njihovu povezanost s određenim mjestom - u našem slučaju ljubav prema Splitu i Hrvatskoj općenito.
Izdržljivost : nautičke narukvice Break Time izrađene su od praktičnih, izdržljivih materijala kao što su uže ili parakord i dizajnirane su za nošenje u vodi, što ih čini prikladnima za jedriličare, surfere i druge entuzijaste vodenih sportova.
Potpora lokalnim obrtnicima : sav Break Time nakit ručno izrađuje naš majstor Leonard, u našem splitskom ateljeu, i to je jedinstvena i osobna alternativa masovno proizvedenom nakitu koji se često nalazi u robnim kućama i lancima nakita.
Poklon : nautičke narukvice Break Time također mogu biti promišljen i jedinstven dar za nekoga tko voli ocean, ima veze s obalnom zajednicom ili uživa u dodacima inspiriranim obalom.
Personalizacija : većina nautičkih narukvica Break Time može se gravirati, a graviranje je popularan izbor za prilagođavanje narukvice jer dodaje osobni pečat komadu nakita i čini ga doista jedinstvenim.
prilagođene_ugravirane_narukvice_78ec65db-b693-4a44-a391-4a2ff82451a0