Prodavaonice Break Time u SPLIT-u ponovno se otvaraju 2. ožujka s cool iznenađenjima

The Break Time stores in SPLIT reopen March 2nd with cool surprises

Sjajne vijesti za naše navijače Splita i sve posjetitelje Splita ove sezone! Glavna trgovina Zadarska 1(DOBITI UPUTE) i atelje i prodavaonica Trogirska 8(DOBITI UPUTE) ponovo otvoreno 2. ožujka 2020!

Obje će trgovine pokloniti iznenađenje svom prvom kupcu iz 2020. godine, a svi kupci na dan otvaranja dobit će 10 popusta!!

Naš moto je isti: usrećujte ljude, jedna po jedna nautička narukvica! Dakle, dođite nas posjetiti 2020. godine, a mi ćemo se potruditi da na fotografiji budete nasmijani poput naših obožavatelja iz ljeta 2019.!

Za trgovinu Zadarska 1 radno vrijeme ožujka bit će od ponedjeljka do nedjelje od 10 do 18 sati, a od 1. travnja bit ćemo u punom ljetnom načinu rada, s dnevnim satima od 10 do 22 sata!

Trogirska 8 otvara se na novom mjestu tik do početnog, tako da u osnovi zadržava potpuno istu adresu, a sati u ožujku bit će od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati.. 

Apsolutna novost je da će Trogirska 8 sada biti outlet trgovina Break Time u kojoj možete kupiti posljednje komade preostale iz naših kolekcija 2015-2018, kao i nove kolekcije, a na gornjem katu imat ćemo Break Time atelier - tako ćete moći naručiti bilo koju prilagođenu narukvicu ili prilagođenu gravuru NA MJESTU bilo na lokacijama Zadarske 1 ili Trogirske 8, a naš dizajner, Leonard Copoiu, izradit će vam je u svom novom ateljeu, a možete ga čak i gledati kako čini svoju magiju . Više o tome u nadolazećem zasebnom postu! post!