Predstavljamo 15 zadivljujućih kombinacija boja za ručno izrađene privjeske za ključeve HARBOR

Introducing 15 Captivating Colour Combinations for the HARBOUR Handmade Key Rings

Oduševljeni smo što možemo otkriti uzbudljivi dodatak našoj kolekciji ručno izrađenih dodataka koja se neprestano razvija – privjeske za ključeve HARBOR by Break Time. Napravljeni s ljubavlju u srcu Splita, Hrvatska, ovi privjesci za ključeve nisu samo obični suveniri; oni su dio naše živahne primorske kulture.

U našem nastojanju da u vaš svakodnevni život unesemo djelić hrvatskog obalnog šarma, predstavljamo nevjerojatan niz od 15 novih kombinacija boja za naše privjeske za ključeve HARBOR. Svaka kombinacija boja odražava zadivljujuće nijanse Jadranskog mora, s nijansama inspiriranim kristalno čistim morem, terakota krovovima povijesnih gradova i bujnim zelenilom koje krasi našu voljenu obalu.

Izrađeno s pažnjom u Splitu, Hrvatska
Svaki HARBOR privjesak za ključeve pomno je ručno izrađen u našem Break Time ateljeu i trgovini koji se nalazi na adresi Trogirska 8, Split, Hrvatska. Neizmjerno smo ponosni na svoje umijeće, a naša predanost održivosti blista u svakom aspektu proizvodnje.
Održivi materijali za bolje sutra
Ovi izvrsni privjesci za ključeve izrađeni su pomoću užeta od 5 mm izrađenog od recikliranih plastičnih boca, što je dokaz naše posvećenosti odgovornosti prema okolišu. Vjerujemo u prenamjenu i recikliranje materijala za stvaranje prekrasnih, funkcionalnih dodataka koji ne samo da pričaju priču, već i doprinose čišćem planetu.
Izdržljivi prstenovi od nehrđajućeg čelika
Srce svakog privjeska za ključeve HARBOR je prsten od nehrđajućeg čelika promjera 30 mm, dizajniran da izdrži surovost svakodnevne upotrebe. Simbolizira trajnu vezu između vas i dragih uspomena na Hrvatsku.
Savršena uspomena iz Hrvatske
Privjesci za ključeve HARBOR više su od pukog pribora; oni su opipljiv podsjetnik na očaravajuće trenutke koje ste doživjeli na hrvatskoj obali. Bilo da ste plovili duž dalmatinskih otoka, istraživali stare splitske ulice ili se izležavali na netaknutim plažama, naši privjesci za ključeve sažimaju bit Hrvatske.
Odaberite svoju omiljenu kombinaciju
Uz 15 zadivljujućih kombinacija boja koje možete izabrati, tu je HARBOR privjesak za ključeve koji odgovara svakom stilu i osobnosti. Bilo da više volite mirno plavetnilo Jadrana ili jarke crvene i narančaste boje hrvatskog zalaska sunca, pronaći ćete kombinaciju koja će vam odgovarati.
Slavite ljepotu Jadrana
Pozivamo vas da istražite našu proširenu kolekciju HARBOR, otkrijete očaravajuće boje i pronađete privjesak za ključeve koji u sebi sadrži vaša hrvatska sjećanja. To je više od običnog pribora; to je uspomena koja vas povezuje s ljepotom i šarmom jadranske obale.
originalni ručno rađeni suveniri darovi iz splita hrvatska što kupiti iz dalmacije
Posjetite naš Break Time atelier i kupujte na adresi Trogirska 8, Split, Hrvatska, kako biste osobno vidjeli ove prekrasne privjeske za ključeve ili kupujte online na www.break-time.hr. Prigrlite duh Hrvatske uz HARBOR by Break Time.
Hvala vam što ste dio našeg putovanja kojim slavimo ljepotu našeg obalnog raja, jedan po jedan privjesak za ključeve.
Ostanite povezani s Break Time na društvenim medijima za najnovija ažuriranja:
- Facebook: Vrijeme pauze
- Instagram: Vrijeme pauze
---
*Napomena: Cijene, dostupnost i kombinacije boja podložne su promjenama. Posjetite našu web stranicu za najnovije informacije.